събота, 15 декември 2012 г.

Хотел Благоевград


Насладете се за първи път на сочна кухня в първокласния ресторант Благоевград, сред естествената красота на Рила планина, където зелени дървета и уникална гледка ви обгръщат.
ресторант Благоевград

 В най-добрият хотел Благоевград ще опитате отличителни азиатски и италиански специалитети, а великолепният дух на средиземноморските ястия на готвачите на ресторант Благоевград ще ви омае напълно. Вижте вашият уникален десерт под формата на картини и се поглезете със сладки удоволствия и вкусно ароматно кафе – само в ресторант Благоевград.

Дизайнът на ресторант Благоевград е декориран с поръчкови драперии и декоративни тавани,, а сервитьорите в безупречни костюми вежливо ще ви обслужат и дадат адекватни съвети за менюто от ястия и вина.

Настаняване в хотел Благоевград - напълно ремонтиран. Гостите могат да се насладят на стаи от елегантна колекция с участието на различни цветови палитри. Всяка стая в хотел Благоевград съдържа съвременни мебели, удобни матраци, телевизори с плосък екран и интернет. Баните са просторни и покажат италиански мраморни подове и повърхности.

Двойките, които желаят да се оженят сред романтика, ще откриете атмосфера на красота и романтика за своето тържество в ресторант Благоевград, с невероятна гледка към красивата планина.

Хотел Благоевград обслужва гости от цял ​​свят, и поддържа балансирана елегантна и съвременна атмосфера. Празник за очите, душата и стомаха, хотел Благоевград предлага на своите гости вкуса на всички най-фините неща в живота.





Няма коментари:

Публикуване на коментар